Bestuurslid Bram van Loon stelt zich voor!

Sinds juni 2016 ben ik actief betrokken bij de Stichting in de functie van Penningmeester. Naast het vastleggen en verantwoorden van de financiële gegevens houd ik mij bezig met de bestuurstaken van de Stichting Kans Tegen Kanker. Mijn ervaring en kennis uit de accountancybranche zet ik in voor de Stichting om zo bij te dragen aan de verdere groei en toekomst.

De Stichting spreekt mij vooral aan omdat het direct bijdraagt in de behandelingskosten van kankerpatiënten welke niet worden vergoed door zorgverzekeraars. Onze Stichting kan bijdragen aan de kwaliteit van het leven van de patiënt en zijn naasten. Op het moment dat een patiënt zich gehoord en gesteund voelt geeft mij dit veel voldoening.

In mijn vrije tijd ben ik graag met sport bezig. In de omgeving van Gouda kan je me dan ook zeker tegen komen tijdens het hardlopen, op het voetbalveld bij CVV de Jodan Boys of bij Crossfit Gouda. Verder ga ik graag met vrienden kijken bij AFC Ajax en volg ik het wielrennen op de voet. Naast het sportieve ben ik een echte familieman, ga ik graag op vakantie of een weekendje weg met het gezin en/of vrienden. Bij deze gezelligheid sta ik graag achter de barbecue het vlees en de groente te draaien.

Dit jaar zal ik ook proberen om geld voor de Stichting op te halen. Dit doe ik door donaties en sponsors te zoeken voor de marathon in New York. Ik hoop hier dan ook een mooi bedrag voor bij elkaar te rennen. Uiteraard gaat elke euro direct naar de Stichting 😉

Geef Bram en Robin een steuntje in de rug en doneer!

IMG-20220907-WA0000

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven