Ook meehelpen?

Stichting Kans Tegen Kanker heeft de volgende twee kerndoelen:

  1. Financiële ondersteuning voor individuele kankerpatiënten als bijdrage in de kosten van kankerbehandeling.
  2. Financieel bijdragen aan gericht medisch onderzoek in de strijd tegen kanker.

Elke individuele kankerpatiënt die voldoet aan de voorwaarden van het reglement van de stichting komt in aanmerking voor ondersteuning door de stichting Kans Tegen Kanker.

Inkomsten werven?

De ondersteuning hangt dan mede af van het beschikbare budget. Dat budget is gebaseerd op de inkomsten die onze stichting verwerft via diverse instrumenten en kanalen. Dat zijn onder meer sponsoracties, bijdragen en giften van donateurs van zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wil jij ook een bijdrage schenken? Dit kan als eenmalig donor of als periodiek sponsor. Elke financiële bijdrage is welkom, zonder ondergrens. Alle beetjes helpen samen om bergen te verzetten.

Word jij vrijwilliger?

Wil je zelf actief meedoen? Dat kan, want alle persoonlijke hulp is zeer welkom! Bijvoorbeeld als vrijwilliger bij de uitvoering van sponsoractiviteiten; denk aan hand- en spandiensten om een actie, zoals een sponsorloop, goed te laten verlopen.
Daarnaast kunnen wij ook hulp gebruiken voor de uitbreiding van onze PR- en communicatie activiteiten. Mensen (en ideeën!) zijn welkom bij de stichting Kans Tegen kanker .

Partnerships

Naast de persoonlijke inzet van enthousiaste vrijwilligers zijn ook de samenwerkingen met verenigingen, bedrijven en andere organisaties onmisbaar voor ons. Stichting Kans Tegen Kanker werkt inmiddels structureel samen met diverse (sport)verenigingen, scholen en bedrijven; deze partnerships zijn voor alle partijen interessant.

Help jij ook mee? Lees hier wat de mogelijkheden zijn!

Een greep uit onze acties