Marathon van New York

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Bram & Robbin

Vanaf de oprichting van Kans Tegen Kanker zijn wij zeer betrokken bij deze Goudse Stichting. Als vrijwilligers en Bram daarnaast vanaf juni 2016 in het bestuur in de rol van penningmeester. De Stichting spreekt ons vooral aan doordat het direct bijdraagt in de behandelingskosten van kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraars. Dit draagt bij aan de kwaliteit van het leven van de patiënt en zijn naasten.

Al van kleins af aan zijn wij beide zeer betrokken bij de voetbalvereniging De Jodan Boys. Na de jeugd heb ik, Bram, zo’n 12 jaar in de selectie gevoetbald en ben ik nu actief in het vriendteam het 5e. Robbin heeft na de jeugd zowel in de selecties gespeeld van De Jodan Boys als SV Gouda en is nu actief als voetbaljeugdscout.

Na en naast het voetbal hadden we al snel het doel om ooit de marathon van New York te gaan lopen. Na veel trainingskilometers, kortere wedstrijdlopen en een eerder gelopen marathon in Berlijn gaan we nu eindelijk naar NY.

Het streven zal zijn om de marathon rond de 3 uur en 15 minuten (Bram) en rond de 4 uur (Robbin) te gaan lopen. Door het heuvelachtige parcours zal dit een hele opgave worden.

En ons persoonlijke doel willen we graag aan het goede doel van de Stichting Kans Tegen Kanker koppelen. Om een extra steentje bij te dragen willen wij daarom zo veel mogelijk geld ophalen ten gunste van de Stichting. Help jij om ons doel te behalen?

Een ieder die wil bijdrage middels een donatie of sponsoring willen wij alvast hartelijk bedanken voor de steun.

Bram:

Robbin:

Euro's opgehaald

Aantal donateurs
Km's getraind

uur getraind

Ze hebben het gehaald! Opbrengst € 4354,00 tijdens de Marathon in New York!

Bericht van Bram en Robbin op 13 november 2022:

Hoi supporters van de marathon,

Precies een week geleden stonden wij aan de start van de marathon van NY. Om 05:30 uur stapte wij in de bus van Manhattan naar Staten Island. De start was om 09:10. Na veel proberen is het ons gelukt om samen in Wave 1 te starten. Hierdoor hebben we samen van de start en de eerste 5 kilometer kunnen genieten. Nu was het tijd om ons eigen tempo te gaan lopen.
Tot de helft van de marathon konden we beide een prima tempo aanhouden. Maar al snel hadden we door dat de hitte (24 graden is uitzonderlijk voor de tijd van het jaar in NY) en de vele hoogtemeters een flink obstakel zouden gaan worden. We passen ons tempo vanzelf aan. De 2e helft van de marathon was dit goed te merken en het afzien was begonnen. De omgeving, de hele voorbereiding en ieders support zorgde ervoor dat we hoe dan ook de finish zouden gaan halen. En dit is ons gelukt ook!
Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de support en uiteraard de sponsoring en donaties.
De opbrengst voor de Stichting Kans Tegen Kanker was totaal EUR 4.354. Een fantastisch bedrag!
Met hardlopende groet,
Bram & Robbin

DE STARTTIJDEN!!

Bram start morgen in Wave 1, oranje. Robbin in wave 2 groen. Start zal voor Bram ergens liggen tussen 09:10 en 09:45 (Tijd in USA). Robbin gaat proberen tegelijk te starten. Zijn wave is eigenlijk 2 groen (09:45 – 10:20). De klok gaat hier vannacht een uurtje terug. Tijdverschil met NL zal 6 uur zijn.

De shirts zijn klaar! 🙂

Met grote dank aan voetbalshop.nl , welke ons shirt hebben ontworpen en bedrukt!

Scroll naar boven