De marathon Rotterdam voor Stichting Kans Tegen Kanker

Drie vrienden gaan de marathon van Rotterdam lopen voor Stichting Kans Tegen Kanker op zondag 7 april 2019

Roald, Rick en Tieme gaan de marathon van Rotterdam lopen! Naast hun eigen sportieve doelstelling willen zij zo veel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Kans Tegen Kanker. Motiveer hun en doneer!

Dag
Uur
Minuut
Seconde

€1902,00

Opgehaald van de €3500
Door 67 sponsoren

  • 0%

Help ons door te doneren en te delen

Roald Heerkens

Mijn naam is Roald Heerkens, 26 jaar woonachtig te Gouda samen met mijn vriendin en dochter. Naast mijn werkzaamheden op de afdeling financiële administratie bij Stichting Schouwburgcomplex Gouda volg ik nog een studie en speel ik net als Rick en Tieme bij Jodan Boys in Gouda.

Het idee om een marathon te lopen ontstond als grapje op een verjaardag ongeveer een half jaar geleden. Om ervoor te zorgen dat we ons echt gingen committeren aan het lopen van de 42 kilometer, leek het ons een goed idee om hier een goed doel aan te hangen. De keuze voor Kans Tegen Kanker was snel gemaakt. Ongeveer 8 jaar geleden werd er bij mijn vader kanker geconstateerd, al snel werd duidelijk dat hij in Nederland werd gezien als uitbehandeld. In het buitenland waren er echter nog wel methodes om de strijd met deze ziektes aan te gaan, en deze kans grepen we als familie met beide handen aan. De kosten van deze behandelingen werden vaak niet of maar deels vergoed, iets wat voor mijn vader als zeer onrechtvaardig werd beschouwd. In plaats van de strijd aan te gaan met de verzekeringsmaatschappijen koos mijn vader ervoor om positieve energie te steken in het oprichten van KTK. Helaas verloor mijn vader de strijd van deze ziekte uiteindelijk in 2016, veel later dan de verwachting van de Nederlandse ziekenhuizen in 2011. Ik loop deze marathon voor mijn vader, en alle lotgenoten die in dezelfde situatie zitten als mijn vader ooit heeft gezeten.

Ik wil u vast bedanken voor uw bijdrage en eventuele aanmoediging, ik zal het nodig hebben

roald-marathon-rotterdam

Rick Begeer

Ik ben Rick Begeer en ik ben 24 jaar oud. in het dagelijks leven ben ik werkzaam als assistent accountant bij Lansigt Accountants en Belastingadviseurs in Gouda. Hier ben ik inmiddels alweer bijna 3,5 jaar werkzaam. Naast het werk, voetbal ik bij Jodan Boys in het 4e elftal en hebben we met elkaar een vriendenteam opgericht.

Toen Tieme en Roald mij vroegen om de marathon te lopen, heb ik hier wel even goed over na moeten denken. Vanwege het geloof vind ik het lopen van de marathon op een zondag niet helemaal gepast. Echter, het doel om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen ten gunste van de stichting Kans Tegen Kanker heeft mij doen besluiten om deze uitdaging toch aan te gaan. Ik vind het mooi dat we samen met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan het werk van Kans Tegen Kanker. Daarnaast kan ik het ook van mijn lijst afstrepen van dingen die ik ooit gedaan wil hebben.

Een ieder die op deze manier bijdraagt aan de sponsoring van Kans Tegen Kanker, wil ik alvast hartelijk bedanken voor de steun.

Tieme

Hallo, ik ben Tieme en in april zal ik samen met Rick en Roald de marathon van Rotterdam lopen. Dit heb ik al van jongs af aan willen doen.

Een aantal jaar geleden heb ik voor het eerst een halve marathon gelopen. Toen dacht ik, dan moet een hele ook wel te doen zijn. Dat lijkt nu niet meer zo gemakkelijk. Hoe vaker ik train, hoe meer ik inzie hoe zwaar het zal gaan worden.

Naast het uitlopen van de marathon hebben we nog een ander doel dat eigenlijk veel belangrijker is. We willen met onze prestatie zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting Kans tegen Kanker. Een bijdrage kunnen leveren aan dit goede doel werkt extra motiverend. Voor iedereen die ons hierbij steunt, alvast hartelijk bedankt.

Sponsor Roald, Rick en Tieme in hun loop tegen Kanker

Deze actie is verlopen.

Scroll naar boven