Ze hebben het gehaald! Opbrengst € 4354,00 tijdens de Marathon in New York!

Bericht van Bram en Robbin op 13 november 2022:

Hoi supporters van de marathon,

Precies een week geleden stonden wij aan de start van de marathon van NY. Om 05:30 uur stapte wij in de bus van Manhattan naar Staten Island. De start was om 09:10. Na veel proberen is het ons gelukt om samen in Wave 1 te starten. Hierdoor hebben we samen van de start en de eerste 5 kilometer kunnen genieten. Nu was het tijd om ons eigen tempo te gaan lopen.
Tot de helft van de marathon konden we beide een prima tempo aanhouden. Maar al snel hadden we door dat de hitte (24 graden is uitzonderlijk voor de tijd van het jaar in NY) en de vele hoogtemeters een flink obstakel zouden gaan worden. We passen ons tempo vanzelf aan. De 2e helft van de marathon was dit goed te merken en het afzien was begonnen. De omgeving, de hele voorbereiding en ieders support zorgde ervoor dat we hoe dan ook de finish zouden gaan halen. En dit is ons gelukt ook!
Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de support en uiteraard de sponsoring en donaties.
De opbrengst voor de Stichting Kans Tegen Kanker was totaal EUR 4.354. Een fantastisch bedrag!
Met hardlopende groet,
Bram & Robbin
image-1

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven