Oogappeltje in de spotlight: Rob van Zaalen

Bestuurslid Rob van Zaalen stelt zich voor.

Sinds de oprichting van stichting Kans Tegen Kanker ben ik er bij betrokken. Eerst als vrijwilliger en na het overlijden van mijn vrouw in 2018 aan de gevolgen van alvleesklierkanker, als bestuurslid. Mijn taak binnen het bestuur is het doen van de eerste screening van ingediende aanvragen. Zo nodig overleg ik met aanvragers zodat aan het bestuur in principe hamerstukken worden voorgelegd. Mijn ervaringen uit de jaren dat mijn vrouw kanker had komen door goed bij van pas.

Begin 2017 ben ik met vervroegd pensioen gegaan, mede om goede invulling te kunnen geven aan de mantelzorg voor mijn vrouw. Naast deze bestuursfunctie heb ik nog acht vrijwilligers klussen. Ben ik niet met vrijwilligerswerk bezig dan ben ik graag bezig met zaken als koken voor vrienden, golfen en lange afstandswandelingen (de 4-Daagse, Kennedymars). Ook ben ik regelmatig in Den Haag, waar ik geboren en getogen ben, te vinden. Daar geef ik rondleidingen langs street art. Voor street Art Cities breng ik Haagse street art in beeld.

Het geeft mij een goed gevoel om mensen die met een ziekte als kanker al zoveel aan hun hoofd hebben financieel te kunnen ondersteunen. Zo kan de behandeling waarvoor ze hebben gekozen maar niet door de ziektekostenverzekeraar worden vergoedt toch binnen bereik komen.

Op dit moment ben ik volop in training voor de Kennedymars die ik in juli uit hoop te lopen. Ik wil hierbij geld bij elkaar lopen voor Stichting Kans Tegen Kanker in de vorm van sponsoring.
Alles wat ik bij elkaar loop gaat rechtstreeks naar de stichting.

Geef Rob een steuntje in de rug en sponsor hem hier

IMG_7592

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven