Walking Fair van ABN AMRO haalt geld op voor KTK

Walking Fair

ABN AMRO Foundation organiseerde in mei 2013 een bijzondere wandelloop: Walking Fair onder het motto ‘Loop mee en verdien geld voor een goed doel’. Medewerkers van de bank konden op vier verschillende locaties één of meerdere keren een uitgezette wandelroute lopen van 2 km voor een goed doel. Voor elk gelopen rondje stelde ABN AMRO Foundation 10 euro ter beschikking. Dit werd overhandigd aan een goed doel dat door de deelnemende medewerker werd gekozen.

Stichting Kans Tegen Kanker, was door mij voorgedragen én als één van de 33 goede doelen waarvoor gelopen kon worden door ABN AMRO Foundation op de stempelkaart gezet.

De concurrentie was dus groot, want elk van die 33 doelen was het waard om een rondje voor te wandelen en zo geld voor in te zamelen.

Als medewerker van ABN AMRO heb ik niet alleen Stichting Kans Tegen Kanker letterlijk op de kaart gezet, maar ben uiteraard onder alle mijn bekende collega’s reclame gaan maken.

Op de dag zelf ben ik nog met een heel grote schaal koekjes rondgegaan om zo wat extra aandacht te vragen en het doel van Stichting Kans Tegen Kanker toe te lichten en zo de mensen die tijd hadden een extra aanmoediging te geven om toch vooral ook tenminste één rondje voor onze Stichting te lopen.

Gelukkig was het op ‘de wandeldag’ zelf droog, wat altijd helpt in de opkomst.

De cateraar van de bank had 500 lunchpakketjes ter beschikking gesteld, zo zag je dus ook precies welke collega’s in een stevig tempo door hartje Rotterdam aan het wandelen waren om in hun lunchpauze geld voor een door henzelf gekozen goed doel bijeen te wandelen. Er was uiteraard een tijdslimiet aan het wandelevent, dus het was inderdaad stevig doorlopen om een paar rondjes te kunnen wandelen.

Maar ik ben dan ook heel blij en trots om te kunnen vertellen dat, ondanks de concurrentie van nog 32 goede doelen, er 77 (!) rondjes van 2 km gewandeld zijn voor Stichting Kans Tegen Kanker, wat dus een mooi bedrag van €770,= oplevert.

Fantastisch gedaan !

Letty van ’t Hoog

stichting-kans-tegen-kanker-logo

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven