Verslag Winterparade 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1524105715235{margin-bottom: 0px !important;}”]Opbrengst Winterparade € 14.500,00

Het dak ging eraf op het podium van de Grote Zaal in de Goudse Schouwburg op 18 maart 2018.

Voor het programma van 2018 lieten wij ons inspireren door het meisje met de zwavelstokjes. Haar visioenen waren eigenlijk wensverhalen met een voorspellend tintje ontstaan in tijden van hoge nood. De WinterParade maakt samen met het publiek haar eigen visioenen die je doet meevoeren in een kleurrijke totaalbeleving waarin er een film gemaakt wordt, eten, dansen, drinken en genieten van theater en dans aan een 120 meter lange tafel![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_gallery images=”1407,1404,1402,1401,1400,1399″ image_size=”full” hover_scenarios=”slow_zoom”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1521515130998{margin-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1524105797183{margin-bottom: 0px !important;}”]Het programma begon buiten met muziek en een warm drankje. Binnen stond de soep al warm. Een kleurrijk gezelschap van artiesten verzorgt een warm welkom en twee voorstellingen voor en twee voorstellingen na het eten. Aan tafel beleefde men het allemaal; CLUB GEWALT, PIPS:lab, Sabri Saad el Hamus, Silentdisco.com, de ter plekke opgenomen film, de mantra van Dominee Gremdaat en het jaarlijkse visionaire koorwerk onder leiding van Yorick Heerkens en Terts Brinkhoff en voor de Goudse editie een tipje van de sluier van theaterspektakel ‘Troje’ van TheaterBakkerHeij, Het Veteranenkoor van het Jeugdtheaterhuis en de WildeBrazz! Ook beleefde men een ‘Selfie Symfonie’ en vonden er intieme mini-concertjes plaatst op tafel van o.a. Valentijn Bannier (Cirque Valentin) en Guido Spek.

Ondertussen klommen de koks en de serveersters op tafel om een eenvoudig, smakelijk diner te verzorgen.

Met medewerking van Goudse restaurants die voor een fantastisch 4- gangenmenu zorgden met tussendoor een hartverwarmende Griekse verrassing!

Met dank aan:
De Winterparade
Yorick Heerkens
TheaterBakkerHeij
Veteranenkoor Jeugdtheaterhuis
Wildebrazz
Mocky
Restaurant Rhodos
David’s Gelato
Vitamine&Zo
Wijnhandel van Wely[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/_aE9pMu5Rnc”][mk_padding_divider size=”20″][vc_video link=”https://youtu.be/RJscfO7BOP0″][/vc_column][/vc_row]

winterparade

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven