Opbrengst Charity Diner € 7260

Op 9 oktober heeft een Charity Diner t.b.v. Kans Tegen Kanker plaatsgevonden, georganiseerd door een vriendengroep. Het was in alle opzichten een zeer geslaagde avond; een culinair hoogstandje verzorgd door Toby Tredgett (gastheer), Tim Mijderwijk, Bert Munts en Tommy de Korte.

Het diner werd omlijst door een aantal muzikale verrassingen met als finale ‘de kathedraal’ tijdens een meerstemmig samenzang van alle aanwezigen onder leiding van Yorick Heerkens (zanger/acteur) geassisteerd door Guido Spek (GTST) en op accordeon begeleid door Terts Brinkhof (directeur van De Parade). Ook konden de gasten de kunsten van een jongleur  en een flamenco gitarist aanschouwen .

De aanwezigen konden een lumasolfoto  laten maken door Thijs de Wit (Pipslab) met verbazingwekkende lichteffecten.

Tussen de gangen door werden er een aantal interessante items geveild door veilingmeesters Han en Yorick Heerkens.

Als klap op de vuurpijl gingen na afloop van het diner alle tafels en stoelen aan de kant voor een silent disco.

De hele avond verliep vlekkeloos mede dankzij de mensen van de bediening en achter de bar, t.w. Leonard Driessen, Mitchel en Roald Heerkens, Cindy Schouten, Kari van den Berg , Susanna Ayros dos Santos en last but not least Jelmer Bax die de hele avond in de spoelkeuken heeft afgewassen.

De opbrengst van de avond was hoger dan in eerste instantie gehoopt namelijk € 7260,00, met dank aan alle aanwezigen en de vele sponsors van o.a. frisdrank, bier, wijn vlees, veiling, items etc. maar vooral aan de initiatiefnemers na vele maanden voorbereiding.

 

13-599x400-chariyu-9

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven