Actiedag Fysio Boelekade: € 1.000,–!!

In een geweldige sfeer werd op 1 november bij Fysiotherapeutisch centrum Boelekade de activiteitendag ten behoeve van onze stichting gehouden.

Een overweldigende belangstelling voor zowel de lezingen en de nek/rug massages. Er moest zelfs een extra lezing worden ingelast om alle belangstellenden de mogelijkheid te bieden de lezingen van Yolande Heerkens (AdFood voedingsadvies) en Joop Mijderwijk bij te kunnen wonen. En de enthousiaste fysiotherapeuten moesten tot ver na het geplande eindtijdstip van 16:00 uur doorwerken om de meer dan 50 massages af te werken. Ook veel belangstelling voor de gewichtsanalyse. Het bedrijf Vitamine en Zo leverde gezond fruit en via Wijnhandel van Welie werd biologische wijn te koop aangeboden ten behoeve van de stichting. Alle activiteiten tezamen brachten een mooi bedrag bijeen van € 1.000,– Plannen voor 2015 worden al gesmeed! 

stichting-kans-tegen-kanker-logo

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven