Nijmeegse vierdaagse voor Kans Tegen Kanker

rob-van-zaalen-1024x1024
Rob

€0,00 door sponsors

Heb je kanker dan heb je al genoeg aan je hoofd. De St. Kans tegen Kanker (KtK) probeert financieel te ontzorgen waar ziektekostenverzekeraars door een arts voorgeschreven aanvullende zorg niet vergoeden. Om KtK haar werk goed te kunnen laten doen is geld nodig. Daarom loop ik de 4-daagse van Nijmegen en vraag ik je om mij te sponsoren ten behoeve van KtK. Je gift, groot of klein, wordt zeer op prijs gesteld.

henri-blijleven-1024x1024
Henri

€0,00 door sponsors

Dit jaar loop ik de Vierdaagse van Nijmegen. En dat doe ik voor een goed doel, namelijk Stichting Kans tegen Kanker. KtK helpt mensen met kanker, door een bijdrage te geven, indien aanvullende zorg niet wordt vergoed door de zorgverzekering. Om dat te blijven doen heeft KtK geld nodig, heeeel veel geld. Ik vraag jullie daarom mij te sponseren. Elke gift klein of groot is welkom en wordt zeer op prijs gesteld.

Bart

€0,00 door sponsors

We – Bart & Hanneke - zouden één keer meedoen. De 100e editie, 2016. En nu, 2020, wordt onze 5e keer, jubileum! Ook nu lopen we voor KTK. De 4Daagse is bijzonder, zeker in combinatie met dit goede doel. Je hebt onderweg spontane gesprekken met andere wandelaars. Mensen die ook voor een goed doel lopen. En/of zelf te maken hebben met kanker.
Aangrijpende, maar ook hoopvolle verhalen. Rode draad: we zullen kanker overwinnen. Stap voor stap, tot we er zijn. Zoals de 4Daagse!
En wat onze actie betreft: elke euro helpt! Bedankt!

Berichten

Scroll naar top