De WinterParade Special KTK : voor Kans Tegen Kanker!

CONCEPT

Het WinterParade concept is van pionier Terts Brinkhoff: de bezielende vader van de WinterParade, evenals van de Parade; het zomerse rondreizende theaterfestival dat neerstrijkt in de stadsparken van Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Onlangs beleefde de Showman’s Fair haar primeur op het Berlijnplein in Utrecht en is er het plan om in 2018 neer te strijken op Governor’s Island, New York. De 120 meter lange tafel die op 18 maart op het toneel van de Goudse Schouwburg zal staan vloog al de hele wereld rond. Ook Maxima en Willem-Alexander namen al plaats in New York.

VISIOENEN

Als we in heftige tijden niet weten ‘waar we het moeten zoeken’ geven we ons graag over aan veilige en geruststellende verhalen. Religies doen het, schrijvers en politici doen het en wij doen het als we onze kinderen naar bed brengen en de dag met ze doornemen. En de WinterParade doet het. Voor het programma van 2018 laten wij  ons inspireren door het meisje met de zwavelstokjes. Haar visioenen waren eigenlijk wensverhalen met een voorspellend tintje ontstaan in tijden van hoge nood. De WinterParade maakt samen met jou haar eigen visioenen die je meevoeren in een kleurrijke totaalbeleving waarin we een film maken, eten, dansen, drinken en genieten van theater en dans aan een 120 meter lange tafel!

Kleurrijk gezelschap aan tafel

Naast het programma en diner (op en aan tafel) krijgt u ook een unieke kans om ook eens op en achter het toneel te kijken. Een tour door de krochten van de Goudse Schouwburg.

Het programma begint buiten met muziek en een warm drankje. Binnen staat de soep al warm. Een kleurrijk gezelschap van artiesten verzorgt een warm welkom en twee voorstellingen voor en twee voorstellingen na het eten. Aan tafel beleef je het allemaal; CLUB GEWALT,  PIPS:lab, Sabri Saad el Hamus, Silentdisco.com, de ter plekke opgenomen film, de mantra van Dominee Gremdaat en het jaarlijkse visionaire koorwerk onder leiding van Yorick Heerkens en Terts Brinkhoff en voor de Goudse editie een tipje van de sluier van theaterspektakel ‘Troje’ van TheaterBakkerHeij, Het Veteranenkoor van het Jeugdtheaterhuis, de WildeBrazz en  Shantykoor Oudewater! Ook beleeft u een ‘Selfie Symfonie’ en vinden er intieme mini-concertjes plaatst op tafel van o.a. Peter van Rooijen (Circus treurdier), Valentijn Bannier (Cirque Valentin) en Guido Spek. En laat een Lumasol (Lichtkunst) foto maken met je vrienden, je lief of familie!

Ondertussen klimmen de koks en de serveersters op tafel om voor jou een eenvoudig, smakelijk diner te verzorgen.

Met medewerking van Goudse restaurants die voor een fantastisch 4- gangenmenu zorgen met tussendoor een hartverwarmende Griekse verrassing!

De opbrengst van de avond zal naar Kans Tegen Kanker gaan. Deze stichting biedt financiele ondersteuning waar zorgverzekeringen de kosten niet vergoeden. Kankerpatiënten verdienen een maximale kans op genezing, dat is waar Kans Tegen Kanker zich voor inzet.

Datum en tijden:
Zondag 18 maart  2018

Volg ons op Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief: de KTK Update.

winterparade

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven