Stichting Power Beauties doneert € 193,00

Op 30 mei jongstleden heeft een afvaardiging van onze stichting een bezoek gebracht aan Stichting Power Beauties in Eindhoven. Deze stichting doet jaarlijks een donatie voor een goed doel. Dit jaar viel de keus op de Stichting Kans Tegen Kanker. Uiteraard waren wij zeer verheugd hierover en pakten dan ook de auto om een bezoek te brengen.

In Eindhoven werd een verwenmiddag georganiseerd voor (ex) kankerpatiënten. Degenen, die zich lieten verwennen betaalden hiervoor een bescheiden bedrag van 5 euro, wat volledig gedoneerd werd aan onze stichting.

Er was veel te doen om je te laten verwennen, zoals bijvoorbeeld een dansworkshop, naar de kapper, een heerlijke massage, naar de visagiste en nog veel meer. Dit alles in een mooie, rustige omgeving, waarbij iedereen zichtbaar genoot van de verwennerij. Ontzettend leuk om dit te zien en hoe waardevol dit kan zijn. Echt een middagje uit, maar ook om eens even niet bezig te zijn met hun ziekte. Het resulteerde in een donatie van in totaal € 193,- Een geweldig bedrag.

 

Logo-Power-Beauties_vector_pms

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven