NIEUWE WEBSITE KTK GELANCEERD!

Het is zover: de nieuwe website van stichting Kans Tegen Kanker is klaar. We hebben er hard aan gewerkt, tot het laatste moment, de laatste puntjes op de ‘ie’, de laatste checks en testen. En ja, het werkt! Wij zijn heel blij met het resultaat. Welkom op www.KansTegenKanker.nl!!

Frisse Look & Feel

Onze website kreeg een totaal andere uitstraling. De boodschap van stichting Kans Tegen Kanker wordt nu nog duidelijker neergezet. Met heldere informatie in een open, uitnodigende vormgeving. Uitnodigend zijn ook de persoonlijke verhalen, ondermeer van mensen die hun eigen ervaring met kanker willen delen, en er open over vertellen.

Veel gebeurd

Als je zo intensief bezig bent met een nieuwe website, besef je pas goed, hoeveel er gebeurd is de afgelopen jaren. De start in 2012, de kleine en grotere acties, de voorzichtige groei, de verrassende initiatieven, de enthousiaste samenwerking met partners en particulieren. Het komt allemaal voorbij, als in een snelle film. Mooie zaken, maar ook trieste momenten, zoals het overlijden van Han Heerkens in 2016, de initiatiefnemer van Kans Tegen Kanker. Hij kan trots zijn op de ontwikkelingen en op de nieuwe site.

Verder gaan

De stichting groeit, dat is duidelijk. De nieuwe website is een mooie nieuwe stap om nog meer door te groeien. Om meer bekendheid te krijgen, om meer fondsen te kunnen werven. En waar het om gaat, om meer mensen te kunnen helpen in hun strijd voor een (betere) kans tegen kanker. Want daar gaat het om!

Vrijwilligers onmisbaar

De vrijwilligers van de stichting spelen daarbij een belangrijke rol. Ze zijn onmisbaar bij de uitvoering van taken voor en achter de schermen, bij acties, de promotie, de werving. Ook daaraan besteden we aandacht op de nieuwe website. De bedoeling is om regelmatig een vlogje, of een blogje van

een van onze vrijwilligers – ambassadeurs dus – op de website te plaatsen. De primeur is voor Bart van der Harst die samen met zijn vrouw, en andere sponsors, de 4Daagse van Nijmeegse liep als sponsoractie. (Daarnaast steunt hij de stichting als redacteur, en werkte in goede samenwerking met webdeveloper Daniël Tap, aan de nieuwe website!

Alle vrijwilligers die de stichting een warm hart toedragen, zijn onmisbaar om door te kunnen gaan.

Reacties?

Natuurlijk zijn we benieuwd naar de reacties op onze nieuwe site. Laat het ons weten wat je ervan vindt. En deel de link met anderen. Ook dat helpt weer om onze doelen te realiseren.

screenshot

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven