Nieuwe secretaris Nick van Zon stelt zich voor!

Even voorstellen!
Mijn naam is Nick van Zon en ik ben sinds 1 januari 2022 de nieuwe secretaris van deze fantastische en ontzettend belangrijke stichting.

Ik heb 10 jaar in de Goudse horeca gewerkt en in de tussentijd de studie Commerciële Economie op de Hogeschool Rotterdam afgerond. Daarna ben ik als Business Manager bij HP begonnen, waar ik nu nog steeds werkzaam ben. Sinds 1 november 2021 ben ik tevens ook, na een spannende verkiezing, de officiële nachtburgemeester van Gouda. Een hele eer natuurlijk!

Helaas ben ook ik in aanraking gekomen met de verschrikkelijke ziekte kanker. Mijn vader werd op 54-jarige leeftijd gediagnosticeerd met een hele agressieve vorm van prostaatkanker. Deze kanker bleek al uitgezaaid en genezing was niet meer mogelijk. Nadat hij in Nederland was uitbehandeld is hij in aanraking gekomen met verschillende mensen binnen Stichting Kans Tegen Kanker, die hem hebben doorverwezen naar de Helios Kliniek in Duitsland.
In de Helios Kliniek is hij ontzettend goed geholpen en hebben zij hem heel goed verzorgd. Mijn vader heeft zelf nooit een beroep hoeven doen op de stichting, maar droeg de stichting wel altijd een warm hart toe. Om deze reden wilde hij dan ook een collectebus bij zijn eigen uitvaart (die in 2017 plaatsvond), om geld in te zamelen voor patiënten die wel een beroep willen doen op de stichting, omdat zij bijvoorbeeld zelf niet de financiële middelen hebben om deze te bekostigen.

Kort na het overlijden van mijn vader is mijn moeder gediagnosticeerd met borstkanker, waardoor we wéér in de rollercoaster met de naam kanker terecht kwamen. Gelukkig is zij na meerdere bestralingen schoon verklaard.

Eind 2021 werd er naar een nieuwe secretaris voor Stichting Kans Tegen Kanker gezocht, omdat Roy Dessing na een indrukwekkend aantal mooie jaren afscheid nam. Dit was voor mij de ideale kans om mij in te zetten voor deze mooie stichting.

Binnen mijn rol als secretaris van Kans Tegen Kanker probeer ik nieuwe en creatieve manieren te vinden om geld in te zamelen voor kankerpatiënten. Het is belangrijk dat kankerpatiënten weten dat zij niet alleen staan, maar dat we elkaar allemaal kunnen helpen en er voor elkaar kunnen en moeten zijn. Mocht je meer informatie willen over mij of de stichting, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

open-deur-3

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven