Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse voor Stichting Kans Tegen Kanker?!

Loop jij als sportieveling de 102e Nijmeegse Vierdaagse in 2018?! Wat fantastisch dat je die uitdaging aan durft te gaan

Uiteraard zou je nog meer betekenis kunnen geven aan deze vierdaagse mars, want als wandelaar van de Nijmeegse Vierdaagse kun je je namelijk inschrijven voor “De Vierdaagse Sponsorloop”. Hierbij kun je laten sponsoren door al je vrienden, familie, collega’s en wie weet nog meer!

Het mooie aan De Vierdaagse Sponsorloop is dat het doneren heel eenvoudig kan én de volledige opbrengst daadwerkelijk wordt overgemaakt naar Stichting Kans Tegen Kanker.

Wil je graag meer informatie over De Vierdaagse Sponsorloop, kun je alvast een kijkje nemen op https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/

Enthousiast?

Mocht je echter al ontzettend enthousiast worden van het deelnemen aan De Vierdaagse Sponsorloop, dan denken we graag met je mee!

We kunnen je bijv. helpen met de inschrijving, het schrijven van een leuk stukje op je persoonlijke pagina of het bedenken van een leuk plan om tijdens de Nijmeegse Vierdaagse nóg meer aandacht te geven aan jouw unieke 4 wandeldagen.

Ben je benieuwd, stuur dan een E-mail naar info@kanstegenkanker.nl en dan zullen wij contact met je opnemen!

20156170_1035314336605391_1508381888911333627_n-1

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven