Grote rommelmarkt 28 mei 2016 terrein C.V.V. de Jodan Boys

Stichting Kans Tegen Kanker is dankbaar gebruik te kunnen maken van het terrein van C.V.V. De Jodan Boys voor een grote Rommelmarkt op 28 MEI 2016.

Voor deze rommelmarkt is de opbrengst 100% voor de stichting. Om dit tot een groot succes te maken zullen we heel veel spullen moeten verkopen en dus eerst moeten verzamelen. Hou de berichtgeving over de inname dagen en -avonden en locaties (i.i.g. bij Jodan Boys) in de gaten.

Spullen klaarstaan voor de Koningsdag rommelmarkt? U kunt ook ons bellen en we helpen u er zo vanaf. Kan natuurlijk ook na afloop. U kunt weer geweldig werk doen en kankerpatiënten helpen die anders noodzakelijke behandelingen moeten mislopen!

WIJ ZOEKEN:

Rommelmarktspullen: Lever uw spullen in voor het goede doel. Alles is welkom, mits in goede en complete staat. U kunt uw telefoonnummer doorgeven, waarna wij met u contact opnemen zodra alle inleveradressen en data bekend zijn of via info@kanstegenkanker.nl

WIJ ZOEKEN:

Vrijwilligers: kraamhouders: Alle opbrengsten zijn 100% voor Stichting Kans Tegen Kanker. Aanmelden kan telefonisch of via info@kanstegenkanker.nl

WIJ ZOEKEN:

Vrijwilligers: voorbereiding: Logistiek, sorteerwerk, inname goederen. Flyeren in

uw wijk. Aanmelden kan telefonisch of via info@kanstegenkanker.nl

WIJ ZOEKEN:

Aanhangers, busjes of kleine vrachtauto te leen op diverse dagen?

Aanmelden kan telefonisch of via info@kanstegenkanker.nl

kraam

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven