Fun Run 22 oktober met 3 Partnerverenigingen

Op woensdag 22 oktober (herfstvakantie) is er een superleuk evenement gepland, de FUN RUN sponsorloop.

De Fun Run wordt dit jaar voor en mede door drie verenigingen georganiseerd, nl. GC&FC Olympia, SV DONK en CVV De Jodan Boys. Deze drie verenigingen tonen hun maatschappelijke betrokkenheid als Partner van Kans Tegen Kanker.

Geen gewone sponsorloop, maar een geweldig leuk en afwisselend hindernisparcours waarin snelheid, uithoudingsvermogen, behendigheid maar ook behulpzaamheid, sportiviteit en slimmigheid een rol spelen.

En er zijn leuke prijzen te verdienen voor wie de meeste rondjes op het parcours kan afleggen en voor degenen die het meeste geld ophalen.

Gastheer voor de ‘Fun Run 2014’ is GC&FC Olympia. Het parcours wordt uitgezet op het hoofdveld van deze vereniging aan de Bodegraafsestraatweg. Een prima gelegenheid om de recent geopende nieuwe accommodatie te bekijken en het evenement te volgen vanaf de mooie tribune.

De Fun Run staat dit jaar in het teken van “Respect en Sportiviteit”, het thema dat bij de drie verenigingen veel aandacht krijgt. Zo ook bij gastheer Olympia dat via het project ‘Generation Next’ dit hoog op de agenda heeft staan.

kindersurvivalrundeel31-526x400

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven