Eindejaarsbericht

Beste bezoekers van de site van Kans Tegen Kanker,

Het jaar 2019 loopt bijna ten einde en dat is traditioneel een mooi moment om terug te kijken naar alles wat er is gebeurd, maar zeker ook om uit te kijken naar het nieuwe jaar 2020.

Jullie hebben de afgelopen tijd wellicht wat minder van ons vernomen, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. Het jaar 2019 is een enerverend jaar geweest. Het eerste volledige jaar in een nieuwe bestuurssamenstelling, verschillende acties van enthousiaste vrijwilligers en een flinke toename van het aantal gedane én gehonoreerde uitkeringen.

In de eerste plaats willen we iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de stichting door diverse acties.

Roald, Rick en Thieme die hun geweldige prestatie van het lopen van de marathon van Rotterdam hebben gekoppeld aan het ophalen van geld voor de stichting, CVV de Jodan Boys als trouwe partner die faciliteiten beschikbaar heeft gesteld voor een spelletjesdag en zelf ook weer gedoneerd heeft, teams van Jodan Boys (10 en 12e seniorenelftallen) met een geweldige donatie, Bart en Hanneke die de Nijmeegse Vierdaagse hebben gelopen voor de stichting, verschillende Albert Heijn vestigingen die de befaamde ‘emballageband- actie’ hebben gefaciliteerd voor de stichting en SV Gouda 6 die als team geld op hebben gehaald én spelen met het logo op hun shirt.

Daarnaast zijn wij grote dank verschuldigd aan onze trouwe donateurs zoals Specsavers, Brent O.C.C., Kringloop Reeuwijk en niet te vergeten alle anderen die eenmalig of structureel hebben gedoneerd.

Zonder hen maakt het ons onmogelijk om uitkeringen te doen aan patiënten die een donatie zo goed kunnen gebruiken. Nogmaals dank aan deze geweldige mensen en organisaties!

Het heeft er toe geleid dat we in 2019 een recordbedrag hebben kunnen uitkeren aan patiënten die een aanvraag hebben gedaan. We hebben dit jaar 12 uitkeringen kunnen doen, voor een totaalbedrag van bijna € 20.000,-

In het nieuwe jaar willen we nog verder gaan uitbouwen, want het is nog hard nodig. Inmiddels is het bestuur druk bezig met het maken van plannen voor 2020 en we hopen dat we ook dan weer op jullie kunnen rekenen.

Het bestuur wenst een ieder een voorspoedig, liefdevol en hopelijk gezond 2020.

 

ACTUEEL

nieuwjaar

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven