Oogappeltje in de spotlight: Esther Kleijn

Mijn naam is Esther Kleijn en ik ben sinds mei 2021 als vrijwilliger betrokken bij Kans Tegen Kanker.

Ik heb bijna 20 jaar samengewerkt met Yolande Heerkens, de vrouw van oprichter Han Heerkens. In 2020 verloor ik mijn baan en heb ik ervoor gekozen om thuis te blijven om voor mijn gehandicapte zoon te gaan zorgen. In de tijd dat hij op de dagbesteding zit, wilde ik graag vrijwilligerswerk gaan doen.  Yolande vroeg toen of ik dat bij Kans Tegen Kanker wilde gaan doen en ik was meteen enthousiast.

Ik verzorg de berichten op diverse Social Media en ik zit bij de Activiteitencommissie. Elke maand komen we gezellig bij elkaar om te brainstormen over hoe we op een leuke manier geld kunnen binnenhalen voor onze stichting. We staan bijvoorbeeld op verschillende markten om naamsbekendheid te krijgen en geld op te halen door middel van het verkopen van leuke items.

Ook hebben we een verwenmiddag voor kankerpatiënten georganiseerd en dat is een groot succes gebleken. We hebben daardoor ook besloten om dit jaarlijks terug te laten keren.

Momenteel zijn we druk bezig met het bedenken van nieuwe dingen. Daar kunnen we altijd meer mensen (en dus meer ideeën) voor gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te denken en te organiseren of heb je andere talenten die wij kunnen gebruiken?  Sluit je dan snel bij ons aan!

Oogappeltje

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven