JE GELD OF JE LEVEN! geschreven door Nellie Lobbezoo

Begin augustus ontvingen we het boek ‘Je geld of je leven’ van Nellie Lobbezoo. Zij schrijft over de uitdagingen bij een ongeneeslijke ziekte. Het gaat over keuze’s over behandelingen waarvan het effect niet zeker is. En hoe verbind je de reguliere en complementaire zorg.En hoe verhoud zich dat tot de KANS op levensverlenging en kwaliteit van leven.

Nellie’s eigenzinnige keuze’s brengen haar tot twee maal toe levensverlenging die ze anders niet gehad zou hebben. Met een mentale en fysieke conditie die de reguliere sector versteld doet staan.

Helaas is hier geld voor nodig omdat alleen de reguliere behandelingen worden vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Dit boek is een pleidooi om behandelingen tegen kanker effectiever in te zetten en financiele middelen efficient te benutten. Maar bovenal een verhaal om bij jezelf te blijven, je levenslust behouden en een pas kiezen dat bij jou past.

Wij hebben Nellie financieel kunnen ondersteunen.
Daarom is het zo belangrijk om onze stichting te ondersteunen zodat wij nog veel meer mensen kunnen helpen en zorgen dat er meer onderzoek kan komen naar al bewezen effectieve behandelingen (zoals hyperthermie),  maar nog steeds voor bijna niemand beschikbaar is. Klik hier om de doneren!

Een ontroerend en inspirerend boek!
Lees hier meer over Nellie’s reactie na het ontvangen van onze uitkering

img_3750

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven