4Daagse Rob dag 4

Dag 4.

Van de drie dagen die we dit jaar wandelen is vrijdag wat het weer betreft verreweg de beste. Na een hele warme dag en een hele natte dag wordt het vandaag gewoon lekker wandelweer en blijft het droog. Ik heb de late start en vanaf het begin loop ik gelijk lekker. Na drie uur loop ik Nancy en Yvon achterop. We lopen een tijdje samen op en kletsen bij. In Linden pakken zij een rust en ga ik weer in mee uppie door. Het opstarten na een rust wordt steeds moeilijker en het duurt steeds langer voordat ik weer lekker loop. Het enthousiaste publiek draagt je verder. Bij Cuijk heeft de genie weer een pontonbrug in de Maas gelegd. Eenmaal op de andere over aangekomen is het eigenlijk een lange weg naar het noorden. In Mook heb ik een vast rust adres waar de boerin je met tosti’s en koffie onthaald en dat alles gratis. Als ik Malden passeer staat het echtpaar waar ik logeer langs de weg. Even een praatje hoe het gaat en met een omgehangen medaille weer door. Bij het sportcomplex De Kluis pak ik de laatste rust en verzamel energie voor de laatste loodjes. In Nijmegen tref ik mijn dochters Iris en Sterre langs de route en even verderop Daan en Vera. Na kort verslag te hebben gedaan loop ik verder en haal ik op de Wedren het cijfer drie op om op de vorige keer ontvangen medaille met een kroontje de prikken. In de mensenmassa treffen we elkaar op de meet-en-greet locatie. Het alcoholvrije biertje smaakt best.

Op mijn logeeradres hoor ik dat Rogier weer als eerste op de 50 km. terug was. Pfff

Onder de douche spoelt met het zweet de eerste vermoeidheid weg. Na een power nap ruim ik mijn kamer op en laad ik de auto en neem afscheid van Kaat en Rolf en ga ik weer op huis aan.

Het zit er weer op. Het voelt niet alsof het wegvallen van de eerste dag het er gemakkelijker op heeft gemaakt. De sponsoractie heeft meer dan EUR 1.000 opgebracht en ik moet nog een aantal toezeggingen verzilveren.

Volgend jaar weer? Eerst maar eens herstellen.

Sportieve groet
Rob

PHOTO-2022-07-22-16-29-21

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven