4Daagse Rob dag 3

Dag 3.

Met het vooruitzicht af en toe en hier en daar een bui vanochtend aan de tweede wandeldag begonnen. Gisteren zat nog duidelijk in de benen en het duurde twee uurtjes voordat ik lekker liep. Na twee uur lopen viel er inderdaad een tweetal buitjes. Met mijn broer Frans had ik om 11.00 uur in Groesbeek afgesproken. Dat paste precies. Gezamenlijk begonnen we aan de bekende heuvels. Na een halfuurtje begon het te regenen en iets bui en niet af en toe en niet hier of daar maar 1,5 uur lang vol in de regen. Het is lang geleden dat ik zo nat ben geweest. Grootste zorg is mijn schoenen goed droog krijgen. Ze liggen nu onderste boven op een ventilator die ik had meegenomen. De ‘schade’ aan mijzelf blijft beperkt tot een kleine blaar op mijn kleine linker teen en een schaafplek op mijn linker dij. Inmiddels gedoucht en bijgeslapen en is het ‘leed’ eigenlijk al weer geleden. Morgen blijft het gelukkig droog.

Groet,
Rob

rob-van-zaalen-1024x1024

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven