4Daagse Rob dag 2

Dag 2. En dit jaar de eerste loopdag. Ik heb de late start en loop om zes uur. De temperatuur kruipt weer omhoog en ik heb veel meer water nodig dan de gebruikelijke drie liter. Naast de officiële waterputten van de organisatie kan je ook bij veel particulieren water krijgen.

Na het dorpje Weuth wordt het zwaar. Niet alleen blijk ik nog meer kilometers te moeten lopen dan ik had ingeschat. En dat terwijl de temperatuur weer boven de 30 graden uitkomt. Toch finish ik redelijk fit. En een Radler en een ijsje stap ik op de fiets naar mijn logeeradres. Mijn zoldergenoot blijkt na circa 5 uur als eerste op de 50 km. Te zijn gefinisht. Onbegrijpelijk!

Vannacht gaat de temperatuur hard terug en het gaat regenen. Zo af en toe een buitje is niet erg. Maar als het de hele dag in de tegen lopen wordt dan gaat het er anders uitzien.

Groet Rob

 

vlog van bart

Iedereen een Kans Tegen Kanker

Stichting Kans Tegen Kanker helpt graag bij behandelingen (ook in het buitenland) voor kankerpatiënten welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

ktk-bestuur

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven