Wim van den Brink

Als cadeautip voor mijn afscheid zou ik graag een donatie willen ontvangen aan onderstaande twee goede doelen.

Stichting Kans Tegen Kanker

Allereerst betreft dat de Stichting Kans Tegen Kanker, gestart in 2012. De initiatiefnemer is Gouwenaar Han Heerkens, overleed in 2016 aan de ziekte, na een jarenlange, dappere strijd tegen kanker. De strijd tegen kanker bracht Han en na hem vele anderen bij de behandelmogelijkheden in het buitenland. Met name in Duitsland blijken artsen vaak verder te (kunnen/willen) gaan, en ook eerder te willen werken met innovatieve therapieën, al dan niet in combinatie met bestaande behandelwijzen. Vaak worden deze behandelwijzen niet vergoed door zorgverzekeraars.
Dat is de eerste van de twee kerndoelstellingen van Kans tegen Kanker: het bieden van financiële ondersteuning bij behandelingen welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar of op een andere wijze worden vergoed. Het gaat hierbij om door een arts voorgeschreven behandelingen. De tweede doelstelling is het ondersteunen van medisch wetenschappelijk onderzoek.

Stichting Radboud Fonds

Tijdens onze vakantie werden we geconfronteerd met een heftig bericht. Onze schoonzus Linda, 53 jaar, kreeg namelijk te horen dat zij lijdt aan de ziekte MSA-C (Multipele Systeem Atrofie). MSA is een zeldzame aandoening die het functioneren van meerdere systemen in de hersenen verstoort. Het is een agressieve
vorm van Parkinson waarvoor nog geen medicijnen bestaan. MSA komt bij mannen en vrouwen even vaak voor. MSA begint meestal tussen de leeftijd van 50 en 60. De gemiddelde levensverwachting wordt ernstig beperkt.
Linda is in behandeling bij een gespecialiseerde afdeling van het Radboud UMC in Nijmegen. Aan het ziekenhuis is de Stichting Radboud Fonds verbonden die geld inzamelt om verder onderzoek te doen naar deze ziekte.

Uw donatie wordt voor ieder een gelijk deel verdeeld onder de twee Stichtingen. Namens mij en namens beide goede doelen heel hartelijk dank voor jullie donatie.

Albert Post

Beter laat dan nooit, ik had het weer eens niet goed gelezen.

wim

Judith

Jasper

SuperGarant

Beste Wim, Namens SuperGarant willen wij je bedanken voor de vele jaren van prettige samenwerking. We hopen dat je heerlijk gaat genieten van je welverdiende pensioen. Bij deze de donatie vanuit SuperGarant voor de 2 mooie donatiedoelen. Met vriendelijke groet, namens SuperGarant Ronald van Holsteyn

De Koning Vlees

Carola Rouw

Ga genieten van je vrije tijd en je familie. Ik zie je vast nog wel bij slagers of ander pensioenfonds. groetjes Carola Rouw

Vereniging van Keurslagers

Paul Passchier

Ben Hansen

Geniet van het leven na je werkzame leven Wim!

Tonny Dijkhuizen

Nathalie, Thomas, Victor

Hartelijk bedankt voor je inzet voor de poeliers Wim, we zullen je kennis en kunde missen. Wij wensen je een mooi welverdiend pensioen!

Karel van den Heuvel

Geniet van je welverdiende pensioen! Gelukkig blijven we elkaar veel zien bij onze geliefde voetbalclub Jodan Boys!

Koen Sonneveldt

Peter van der Geest

Jeanette van den Brink

Auke de Waal

Beste Wim, Bedankt voor de prettige samenwerking en al je inspanning voor onze mooie branche.

Jan Gijsen

Ik spreek de wens uit dat je nog vele jaren kunt genieten van je pensioen

Jan van der Donk

Beste Wim, Je gaat vandaag met \"pensioen\" maar uit het feit dat je deze twee prachtige doelen kiest wil je wat blijven doen. En dat past bij jouw en dat siert je . Ik hoop dat je de doelen een zetje de goede kant op kan geven en dat je nog lang gezond mag leven. Dat je hun niet nodig hebt, dat heb je verdiend. Geniet van alles wat je dierbaar is én je vrijheid. Het ga je goed, Jan van der Donk.

Chris Kuurman & Peter Driehuijs

Veel plezier met je volgende hoofdstuk. Mede namens Appel maar uiteraard van ons beiden; hartelijk dank voor de plezierige samenwerking en je betrokkenheid!

Wim Coenen

H.J. Hofmeester

Beste Wim, bedankt voor de fijne samenwerking alle afgelopen jaren. Wij wensen jou samen met iedereen die je lief is nog vele mooie jaren toe! Groet, Henk en Froukje ût Snits

Ad Bergwerff

stijlslagerij Englebert

Beste Wim, er is \" \'n tiet van kommen en \'n tiet van gaen\". Ik hoop dat je veel hobby\'s hebt, want je houdt anders tijd over. Ik denk dat veel slagers jou wel dankbaar zullen zijn omdat je altijd voor de slagers in de bres stond. Ook de K.N.S. zal wel dankbaar zijn met zo\'n trouwe werknemer. Voorbeeld voor velen. Veel plezier, geniet van je pensioen. Groeten, Sonja en Nico Englebert

Kevin van den Brink & Alexandra White

Sabina Hasanbegovic-Jusic

Geniet van je pensioen, Wim!

Frans van de Veen

Hans Hulshof

Geniet van jouw welverdiende pensioen…

Tessa

Een bewonderenswaardig werkethos. Trots op jou Pap! Straks genieten van een welverdiend pensioen.

Marlies van Loon

Een mooi afscheidsdoel voor een bijzondere man. Bedankt voor de samenwerking, Wim!

Erik Moerman

Geniet van je pensioen Wim. Groetjes Jennifer en Erik

Flyer Meat Arie en Arie

Donatie Flyer Meat afscheid Wim van de Brink

John Klijn

Wim , veel gezondheid en geluk gewenst en bedankt voor alles

Bram Moerman

suk6 er mee. kan nooit genoeg zijn

han

Geniet van je welverdiende pensioen!

Keurslager Wim en Lida Koelewijn

Beste Wim, Bedankt voor alles wat je gedaan hebt, en mooi dat je deze doelen steunt. We spreken zeker elkaar nog, maar we wensen je het allerbeste, en geniet van alles en iedereen om je heen.

Eva Westerhof

Succes met het onderzoekswerk. Geniet van een mooi pensioen Wim!

Guus Mineur

21 jaar zijn voorbij gevlogen! Mag ‘t naast genieten een onsje meer zijn? Guus & Petra

Marcel Braakman

Henk van Kempen

Ga zo lang mogelijk genieten met allen die je dierbaar zijn.

Reina Meester

Geert en Betina Verdaasdonk (VAV groep)

Beste Wim we zullen je kennis en deskundigheid gaan missen. We wensen je het allerbeste voor de toekomst en geniet ervan. Geert & Betina

Tonnie Janssen

Hans de Keijzer

B v d Brink

Ikwens een mooi afscheid

B v d Brink

Donatie tegen kanker

Mientje Janssen

Geniet van je pensioen. Groetjes Mientje

Jan te Riele

Van harte Wim, en nu genieten

G. Landman

Geniet van je vrije tijd!

Richard

VAS

Geniet nog lang en gezond van je pensioen.

Bram

Op een mooi pensioen Wim!

Scroll naar boven