CVV de Jodan Boys

De Christelijke Voetbalvereniging De Jodan Boys is op 1 mei 1934 ontstaan uit C.J.M.V Daniël: de jongerenvereniging ‘Daniël’. De vereniging beleefde haar eerste goede sportieve periode in de vroege jaren zeventig toen zij uitkwam in de hoogste klasse van de zaterdagamateurs. De 2e succesvolle periode is ingezet in seizoen 2006/2007; kampioenschap in de 2e klasse. Waarna in het seizoen erna direct via de nacompetitie van de 1e klasse naar het hoogste nivo, de hoofdklasse van de zaterdagamateurs, werd gepromoveerd. Na het kampioenschap in het seizoen 2011-2012 van de hoofdklasse A speelt het vlaggeschip dus momenteel bij de beste 16 zaterdagamateurverenigingen in Nederland, de elite van het zaterdagvoetbal: de topklasse!

De sfeer van de vereniging is echter nooit afhankelijk geweest van de verrichtingen van het eerste elftal alleen. ‘Presteren is prachtig, maar niet alles bepalend’, is ons motto. Natuurlijk streven wij naar het hoogst haalbare sportieve niveau, maar dit mag nooit ten koste van de sfeer binnen onze vereniging. Die sfeer is er een van respect voor elkaar en voor elkaars prestaties. In de uitstraling die C.V.V. De Jodan Boys heeft, is dat respect terug te vinden.

Ons sportcomplex bevindt zich aan de Sportlaan in Gouda. Het bestaat uit vier voetbalvelden waarvan 3 velden zijn voorzien van ‘kunstgras’ waaronder ons hoofdveld. We hebben een ruime kantine genaamd ‘Dugg-Inn’ en een kleedkamercomplex met in totaal 18 kleedkamers. Tevens is er 2009 nieuwbouw gerealiseerd, o.a. kleedkamers, een 3-tal multifunctionele ruimten en een sponsorhome. De CVV De Jodan Boys telt momenteel ca. 1200 leden.

Het sportcomplex bevindt zich op Sportpark Oosterwei Sportlaan 8 2806 HC GOUDA Tel: 0182-517576 postadres: Heesterlaan 53 2803 BJ Gouda