Conpris Hét GoudsPrinthuis

CONPRIS is “Het Gouds Printhuis`   Wij staan voor eenvoud, snelheid en voor persoonlijke aandacht.

Print of Sprinthuis voor Gouda?. Wij leveren direct terwijl u wacht met een kop koffie of thee op onze schitterende locatie.  Maar ook binnen enkele uren in Gouda bij u op locate. Misschien heeft u wat minder haast, dan sturen wij het de andere werkdag naar u op. Dit kan overal in Nederland zijn. Wij zijn op maandag geopend van 12:00 tot 17:30 en van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30. Op zaterdag staan wij eventueel op afspraak voor u klaar.

Uw opdrachten worden verwerkt op onze moderne apparatuur. Hoge kwaliteit en schitterende kleuren. Maar ook het zwarte printwerk is bij ons haarscherp.

Buitengewone afdrukkwaliteit met de hoogst mogelijke resolutie, 2400 x 2400 dpi, produceert vloeiende gebogen lijnen in kleur, scherpe foto’s in hoge resolutie, heldere tekst, uitmuntende kleurovergangen en fijne details.

Niet elke printopdracht is gelijk. De keuze voor het juiste papier is dan ook heel belangrijk. Wij hebben bijna alle soorten op voorraad. Zo hebben wij 80, 100, 120, 165, 250 en 300 grams papier. In onze webwinkel staat bij het produkt de standaard papierkeuze. Al het door ons te gebruiken papier is voorzien van het FSC keurmerk.

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn.

Na het printen start eigenlijk het maken van uw  opdracht. Netjes snijden tot het gewenst formaat. Plastificeren, rillen, vouwen, vergaren, nieten of met een ring samenvoegen. Wij hebben van alles in huis om deze klus, snel maar ook nauwkeurig voor u te klaren.