De WinterParade Special KTK : voor Kans Tegen Kanker!

 In Nieuws

 

Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? Het is de WinterParade!

De WinterParade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op en aan een 120 meter lange tafel vertonen acteurs, dansers en muzikanten hun kunsten. Tijdens het diner presenteren we een vol programma en de avond wordt feestelijk afgesloten met een dansje op de tafel met de SilentDisco.com.

De WinterParade is geen echte voorstelling, geen chic diner. Het is veel meer; hilarisch, aangenaam en heel internationaal.

Kleurrijk gezelschap aan tafel
Het programma begint buiten met muziek en een warm drankje. Binnen staat de soep al warm. Een kleurrijk gezelschap van artiesten verzorgt een warm welkom en twee voorstellingen voor en twee voorstellingen na het eten met tussendoor het jaarlijkse visionaire koorwerk onder leiding van presentator Yorick Heerkens. Ondertussen klimmen de koks en de serveersters op tafel om voor jou een eenvoudig, smakelijk diner te verzorgen.

Met de Gouwekerk heeft de avond een unieke locatie. De kerk wordt in de loop van 2018 verbouwd tot hotel, dus deze avond biedt de gelegenheid om deze prachtige kerk nog eens in de originele staat te bekijken. De bijzondere akoestiek zal de kunstzinnige omlijsting van het diner een extra dimensie geven. Met dank aan Hermon Vastgoed die de kerk belangeloos beschikbaar stelt voor dit speciale evenement.

Prijs €60,00 Early Bird prijs €55,00 (alleen geldig in december!!)

Aanvang 16 februari 2018 – 19.00 uur. Kom op tijd! Deur open vanaf 18.30 uur!

Klik hier om kaarten te bestellen!

Vragen of opmerkingen: winterparade@kanstegenkanker.nl

 

Volg ons op Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief: de KTK Update.

Actueel