Start een actie

Kent u dat machteloze gevoel?

Als iemand in je omgeving – een kennis, collega, vriend of familielid – getroffen is door kanker, geeft dat een naar, machteloos gevoel. Het gevoel dat u niets kunt doen om te helpen.

Maar hoezo, niets kunnen doen? U kunt wel degelijk iets doen, en heel concreet: Steun de Stichting Kans Tegen Kanker! En help ons helpen met een financiele bijdrage.

U kunt daadwerkelijk verschil maken! Als particulier en als bedrijf. U kunt met uw collega’s, personeelsvereniging, vrienden, familie en/of uw buren in actie komen! En het is nog leuk ook! Enkele inspirerende voorbeelden.

Particulieren

Wilde u toch al een klaverjasdrive organiseren? Zet het dan in het teken van Kans Tegen Kanker. U kunt uw vrienden die komen kaarten een (extra) bijdrage vragen; en die opbrengst doneert u dan aan de Stichting Kans Tegen Kanker.

Of vindt u het leuker om individueel iets te doen? Dat kan ook op vele manieren: meedoen aan de Goudse Singelloop, de Rotterdam Marathon, of een fietstocht naar Rome. U kunt sponsors vragen of zij voor elke kilometer een bepaald bedrag doneren aan de Stichting Kans Tegen Kanker. Als u een leuke foto levert plaatsen we uw initiatief op deze site.

Zo zijn er vele activiteiten te bedenken. En wij helpen u graag met inspiratie. Stuur een mailtje naar info@kanstegenkanker.nl en vertel ons aan wat voor soort activiteit u denkt. Is het individueel of een groepsactiviteit? En hoeveel mensen doen mee? En wat voor locatie heeft u (nodig)? Wij denken graag met u mee.

Vrijwilligers

Misschien vindt u het leuk vindt om actief bij de Stichting betrokken te zijn als vrijwilliger? Kijkt dan even bij Vrijwilligers.

Bedrijven

Gift

Wij stellen het bijzonder op prijs als u een donatie voor het goede doel wilt doen. Dat kan via op de bankrekening van Stichting Kans Tegen Kanker: NL50 RABO 017.49.90.162 Rabobank Gouda. Tip: Onder bepaalde voorwaarden kunt u uw gift als aftrekpost voor de Vennootschapsbelasting opvoeren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor bedrijven steeds belangrijker. Het is een manier om werknemers te binden aan uw organisatie, en om lokale betrokkenheid te tonen en te bouwen aan een positief imago. Er zijn heel veel creatieve acties en activiteiten te bedenken.

Wat kunt u samen met de werknemers van uw bedrijf doen?

Een goede manier om te laten zien dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt is om Fondspartner te worden van onze stichting. Samen met uw medewerkers verzorgt u jaarlijks een actie of evenement. Dat kan ieder jaar iets nieuws zijn of een steeds terugkerend evenement. Ook eenmalige acties zijn van harte welkom. U kunt bijvoorbeeld faciliteren dat een groep medewerkers een sponsorfietstocht maakt en het bij-elkaar-gefietste bedrag doneert aan de Stichting.

Als Fondspartner krijgt uw bedrijf aandacht op onze website als maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemer. En natuurlijk verzorgen wij een verslag met foto’s. Afhankelijk van het soort event en uw wensen zetten wij graag onze contacten met de regionale pers in.

Kortom

Samen met uw medewerkers organiseren wij heel graag een fantastisch sponsor-event! Een actie voor onze stichting zet uw bedrijf niet alleen op de kaart als een organisatie die Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt. Het zorgt er ook voor dat uw (toekomstige) medewerkers er trots op zijn om bij uw bedrijf te werken.

Kennismaken?

Wij komen graag langs voor een nadere kennismaking en om de doelstelling van de Stichting Kans Tegen Kanker toe te lichtten. We bespreken dan de mogelijkheden voor uw bedrijf voor acties, eventueel met hulp van onze vrijwilligers! Wij helpen u bij het bedenken en ontwikkelen van een activiteit, en ondersteunen de begeleiding bij de actie.

Stuur een mail naar info@kanstegenkanker.nl.