Van de Water Pre-press

Grafisch Productiebureau – Zichtbaar effectief

Grafisch ontwerpen is meer dan alleen: ‘het oog wil ook wat, dus ‘het’ moet er gelikt uitzien’. Of het nu gaat om een folder, visitekaartje, brochure, advertentie, website, banier, poster en zo voort. De vormgeving van communicatie(middelen) is een bepalende factor voor het succesvol overbrengen van de boodschap, uw boodschap.

Al meer dan 20 jaar zijn wij professioneel actief in het mooie vakgebied van de GrafiMedia. Een vakgebied dat zich snel ontwikkelt, met vele mogelijkheden en spannende nieuwe platforms. De kunst is om bij al die mogelijkheden zichtbaar werk te maken. Dat is onze passie, onze leidraad; tot tevredenheid van vele opdrachtgevers.

Wij verzorgen onder meer: vormgeving, ontwerp, opmaak, DTP, color management, huisstijlontwikkeling en – bewaking, webdesign, webhosting (eigen servers), digitale nieuwsbrieven. En wij ontwikkelen ook App’s.

Daarnaast leveren wij voordelig, goed verzorgd drukwerk, van visitekaartje tot magazine. Waarbij wij het hele traject begeleiden, van ontwerp tot en met de definitieve proef, en de snelle levering.

Waar nodig werken wij samen met andere communicatiespecialisten, onder meer voor teksten, interviews en fotografie/video.

Kortom, Van de Water Prepress staat voor korte lijnen, snel schakelen, meedenken, creatief en ook flexibel opereren. (‘Corrigeren kan, tot het op de drukpers ligt’)